Zoosk.dk Anmeldelse (2022) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per måned I alt
1 måneder 220 kr. 220 kr.
3 måneder 145 kr. 435 kr.
6 måneder 100 kr. 600 kr.

Zoosk er en international platform, så den er ikke specifikt målrettet til danskere. Faktisk så opererer Zoosk i 80 forskellige lande, så hvis man kan lide at date på tværs af landegrænser, så er det bestemt ikke et tosset valg.

Platformen har tæt på 40 millioner brugere, desværre er meget få af dem danske mennesker.

Zoosk benytter en smart algoritme til at matche brugere med ligesindede mennesker. De kalder det for behavioral matchmaking, og den fungerer ved at indsamle data om brugernes adfærd, for derved at matche dem med folk der viser samme mønster.

Lynhurtig oprettelse

Det tager ikke mange øjeblikke at oprette en profil hos Zoosk, og så er det oven i hatten ganske gratis at komme i gang på deres datingside. Det er en ganske almindelige oprettelses-proces, hvor du skal følge de instrukser som er vist på skærmen.

Når du er igennem oprettelsen, så vil du blive præsenteret for en lille introduktion af Zoosk. Du lærer hvordan man navigerer rundt på hjemmesiden, og hvordan man sender beskeder til andre brugere. Siden er meget overskuelig og velbygget, så du er hurtigt i gang med det vigtige.

Masser af funktionalitet

Platformen er meget pæn og stilren, hvilket gør den meget overskuelig og nem at benytte. Hvis man er vant til at bruge smartphones og internettet, så vil det være nemt at bruge Zoosk.

De har en masse anderledes og sjove funktioner på Zoosks hjemmeside, blandt andet noget de kalder for karrusellen, hvilken minder lidt om Tinders app hvor man enten swiper til højre eller venstre. Hvis både dig og den anden part er interesserede, og begge swiper til højre, så matcher man og kan skrive sammen.

De har også en klassisk søgefunktionalitet, som dog kan være en anelse forvirrende og kræver lidt mere gennemtænkning. Der er et hav af filtre man kan benytte her, så du kan finde netop den gruppe mennesker, som passer bedst til dig.

Derudover skal vi ikke glemme at nævne deres smartpick funktion. Her kan du svare på en række spørgsmål omkring dig selv og dine interesser, for at systemet derved kan lære mere om dig og komme med endnu mere præcise forslag til mulige partnere.

Gratis at dyppe tåen i vandet

Det er ganske gratis at oprette en profil hos Zoosk, så du kan danne dig et overblik inden du tager beslutningen om et betalt medlemskab. Ligeledes kan du afprøve mange af funktionerne uden at skulle betale med det samme. Det koster først penge, når du vil til at skrive til andre brugere.

Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Hvis man søger efter Zoosk på Trustpilot, vil man opdage at de har enormt dårlige anmeldelser i meget af verden, af en lang række forskellige grunde. Du skal derfor lige tage det du læser hos Zoosk med et gram salt, inden du opretter betalt medlemskab.

Konklusion af anmeldelse af Zoosk

Siden er enormt flot og brugervenlig, med en masse smarte funktioner. Det kan dog være lidt svært for os at komme med en varm anbefaling af Zoosk, når man ser alle de utilfredse kunder på Trustpilot.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top