Victoriamilan.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 399 kr. 399 kr.
3 måneder 299 kr. 897 kr.
6 måneder 219 kr. 1314 kr.
12 måneder 199 kr. 2388 kr.

Nogen vil finde sider som Victoria Milan lidt uetisk, da de opfordrer at man opsøger en affære, men det er ikke noget vi vil snakke om yderligere i denne anmeldelse. Er du på udkig efter en affære, så har du allerede taget din beslutning, og vores opgave er at præsentere dig ærligt for dine muligheder.

Vores formål er altså at bedømme Victoria Milan, og det vil vi gøre!

Meget brugervenlig hjemmeside

Brugervenligheden er yderst vigtig når man skal foretage sig noget online, da alt andet vil lede til unødige frustrationer. Victoria Milan får en topkarakter hos os for brugervenligheden, da deres hjemmeside er lækker og nem at navigere rundt på. Alt er strømlinet og let at gå til, så det vil du garanteret sætte pris på.

Når man tilmelder sig, vil man blive bedt om at fortælle hvad man søger, og man vil derfor blive præsenteret for følgende muligheder:

Online affære, noget kortvarigt, noget langvarigt, hvad end der ophidser mig, eller bare snuse rundt. Derudover skal man fortælle hvad man tænder på, både fysisk og personlighedsmæssigt.

Derudover skal man også indtaste alle de gængse informationer, som man typisk vil blive bedt om at opgive på alle datingsider. Her er der tale om alder, navn osv. Når profilen er oprettet, vil man også blive opfordret til at uploade et profilbillede. Det er vigtigt at have et godt billede, hvis man gerne vil have en masse henvendelser.

Victoria Milan har desuden en anonymitetsfunktion på siden, hvilket i bund og grund vil give dig en online maske, så ingen kan se hvem du er i virkeligheden. Denne funktion er essentiel på en side som denne, så man ikke bliver genkendt af folk man kender.

Gratis at snuse rundt hos Victoria Milan

Normalt er adgangen til forskellige funktioner meget begrænset på hjemmesider som denne, men her får man faktisk lov til at snuse rundt meget uhindret med en gratis profil. Man kan se andres profiler og billeder, bruge søgefunktionen, og endda udarbejde hele sin egen profil i ro og mag, inden man tager springet og betaler. Dog man kan ikke kontakte andre medlemmer, før man har punget ud.

Kønsfordelingen ikke i balance

Der er noget flere mænd på siden end kvinder. Det betyder at mænd vil opleve stor konkurrence om matches, mens kvinder lidt mere frit kan være kræsne.

Derudover er der ikke så mange medlemmer i små danske byer, så man skal ofte være parat til at køre lidt for at møde sin partner.

Inaktive profiler

Victoria Milan er fremragende til sit formål at finde en affære. Der er dog en masse profiler som stadig eksisterer, men som ikke længere er aktive. Det kan skyldes at de ikke bliver tjekket længere, eller at nogen har glemt at afmelde medlemskab.

Desværre er der også en lang række falske profiler, hvis formål er at få dig til at opgradere dit medlemskab i det falske håb at få et match med en profil der viser sig at være en robot.

Man skal trods alt huske at Victoria Milan er en forretning hvis hovedmål er at tjene penge. Der bliver desværre brugt lidt uærlige metoder til tider, for at få folk til at finde kortet frem.

Det skal du dog ikke lade dig afskrække af, for der er et hav af rigtige mennesker der venter på at møde dig!

Konklusion af anmeldelsen af Victoria Milan

Victoria Milan er af natur et lidt uetisk sted at opholde sig. Men kigger man helt objektivt på dets formål at finde en affære, så gør den arbejdet utroligt godt.

Det kan være svært for mænd at finde en kvindelig partner på grund af den skæve kønsfordeling, men det er absolut ikke umuligt.

God jagt!

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top