Sweetsugar.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Uge I alt
4 uger 49 kr. 196 kr.
12 uger 34 kr. 408 kr.
52 uger 24 kr. 1248 kr.

Sweetsugar.dk er helt igennem danskejet og er glimrende til sugardating. Der er plads til alle her, både sugarbabes, boytoys, sugardads og sugarmamas.

Let at komme i gang hos Sweet Sugar

Det er lynhurtigt at oprette en profil hos dem. Det kræver kun navn, brugernavn, email og kode, så der er ikke en masse man skal igennem. Når din profil er aktiv bliver du bedt om at svare på nogle uddybende spørgsmål, såsom køn, ønsker og profilbillede.

Selvom det måske kan virke lidt grænseoverskridende at de kræver et profilbillede, så er det jo positivt at alle andre profiler også vil have det med garanti, for der er mange andre datingsider der er plaget af mangelfulde profiler.

Herefter vil du havne på din egen profil, og der vil du nok hurtigt opdage at hjemmesiden godt kunne bruge et facelift, den er mildest talt ikke køn.

Hvor langt kan du så nå med en gratis profil?

Sweetsugar.dk giver dig mulighed for at redigere grænseløst i din profil, og modtage og sende beskeder med andre profiler. Det er vi faktisk lidt overraskede over, for mange andre sider lader først folk tage kontakt, når man har et betalt medlemskab.

Der er dog en lille hage: Du kan ikke selv tage den første kontakt, du kan kun svare på beskeder fra andre profiler som har taget kontakt til dig først.

Hjemmesidens setup

Sweetsugar trænger som sagt gevaldigt til et upgrade, men i det mindste kan vi konstatere at den er sat dejligt overskueligt op, så det er nemt at navigere rundt og benytte dets funktioner.

De har faktisk skåret så meget ind til benet, at man stort set kun kan søge efter profiler og skrive med andre mennesker. Barebones og simpelt, men det virker bare som det skal. Derudover kan du på sweetsugar.dk selvfølgelig til enhver tid redigere din profil efter behov.

Få medlemmer

Sweetsugar.dk har et ret lavt antal medlemmer, hvilket betyder ret lavt aktivitetsniveau. Siden har potentiale, men der er altså bare større chance for at finde en sugardate på mange af de konkurrerende sider. Det ser altså fra vores vinkel ikke ud som om at Sweet Sugar bliver opdateret og vedligeholdt, hvilket er surt.

Konklusion

Sweetsugar.dk fungerer fint til hvad den skal, men der er virkelig skåret ind til benet både på design og funktionalitet. Der er meget få medlemmer, men de få der er, er til gengæld seriøse. Platformen er jo så til gengæld ekstremt overskuelig, så hvis man ikke er så teknisk anlagt, så er det et glimrende sted at springe ud i eventyret.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top