Sugarfar.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 119 kr. 119 kr.
2 måneder 99,50 kr. 199 kr.
5 måneder 79,80 kr. 399 kr.

Sugarfar har skåret alle ikke-nødvendige funktioner fra, så der kun er en hård kerne af de mest vigtige ting tilbage. Sugarfar har både sine fordele og ulemper, blandt andet er det en fordel at siden er super simpel at navigere rundt på, men på den anden side så mangler de en masse af de dejlige funktioner, som andre datingsider har som standard.

Sugarfar elsker anonymitet

Det er vigtigt for skaberne af Sugarfar at man som bruger er helt igennem sikker og anonym. Det betyder at din data aldrig bliver delt med uvedkommende, så du kan regne med at de billeder du deler med andre brugere aldrig forlader chatten. Derudover vil der ikke på dit kontoudtog blive nævnt noget som helst om sugardating.

Hurtig og enkel oprettelse

Oprettelse af profiler på sugarfar.dk er super hurtigt klaret. Det er bare ganske standard oprettelse, som du kender det fra andre hjemmesider. Email, navn, kode osv. Derefter modtager du en bekræftelses email med et aktiveringslink, og straks efter du er du klar til dating hos sugarfar.

Simpel og fin brugerflade

Brugerfladen kan som sagt virke lidt oversimpel, der er ikke en masse flashy funktioner og sjove ting at lave, der er skåret ind til benet og det allermest nødvendige. Du har adgang til din profil fra hovedmenuen, hvor du frit kan ændre ting som det passer dig. Men selv her har Sugarfar designet tingene meget minimalistisk, for der er slet ikke nogen profiltekst. Meget atypisk for en dating side.

Det er ikke nødvendigvis en skidt ting, for de fleste sugardaters leder bare efter et billede de syntes om, og derefter kan al kontakt jo bare foregå via chatten. Lige så snart du har oprettet dig, så vælger du hvilken type sugardater du er: sugarbabe, sugardaddy, sugarmama, eller boytoy. Hvis du har oprettet dig f.eks. Som sugarbabe, så vil søgeresultaterne ikke vise andre sugarbabes.

Søgefunktionen er også nem at benytte, du kan blandt andet søge på alder og lokation. Du vil lynhurtigt blive mødt af en masse profiler der matcher dine ønsker, og så er det bare at trykke på deres profil og kontakte dem.

Lavt aktivitetsniveau

I modsætning til mange andre sugardating sider, så er der faktisk tegn på meget lav mængde falske profiler hvilket er super positivt. Desværre er den overordnede mængde af brugere hos sugarfar ret lav. Det kan derfor være svært at finde dates i nærheden af dig, så måske skal du være klar på en længere køretur.

Sugarfar anmeldelse konklusion

Dem der står bag sugardar.dk har tydeligt en forkærlighed for minimalisme og basal funktionalitet, for deres sugardating-side har kun det allermest vigtige, alt andet er udeladt. Hvis du kan klare dig med bare de simple funktioner, så er sugarfar.dk en glimrende side at finde en næste date.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top