Sugar dating – Topliste over de bedste sugardating-sider

Herunder kan du se vores liste over de bedste sugardating sider i Danmark!

I listen vil du finde en række vigtige informationer om hver enkelt sugardatingside. Vi håber at det hjælper dig til at danne et godt overblik over mulighederne, så du er godt rustet til din jagt!

Hvis du falder over en side på listen du syntes er interessant, så kan du enten trykke på ‘Opret Gratis Profil’ for at oprette en bruger eller på ‘Læs Fuld Anmeldelse’ hvis du ønsker en dybdegående beskrivelse.

Richmeetbeautiful.com

Aldersgrænse: 18+

Antal medlemmer: 100.000+

Om siden: “Rich Meet Beautiful er en populær sugardating-side for folk over 18 der ønsker kontakt med enten rige sugardads eller sugarmamas, eller omvendt en rig...” Læs Fuld Anmeldelse »

7.6/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 45% | K: 55%
Sugarfar.dk

Aldersgrænse: 18+

Antal medlemmer: 10.000+

Om siden: “Sugarfar har skåret alle ikke-nødvendige funktioner fra, så der kun er en hård kerne af de mest vigtige ting tilbage. Sugarfar har både sine fordele og ulemper, blandt andet...” Læs Fuld Anmeldelse »

7.6/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 50% | K: 50%
Sugardaters.dk

Aldersgrænse: 18+

Antal medlemmer: 12.000+

Om siden: “Sugardaters.dk blev skabt helt tilbage i 2013, men ligner umiddelbart noget af lidt ældre dato, men det er ligegyldigt hvis den fungerer som...” Læs Fuld Anmeldelse »

7.0/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 50% | K: 50%
Sweetsugar.dk

Aldersgrænse: 18+

Antal medlemmer: 10.000+

Om siden: “Sweetsugar.dk er helt igennem danskejet og er glimrende til sugardating. Der er plads til alle her, både sugarbabes, boytoys, sugardads og...” Læs Fuld Anmeldelse »

6.9/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 50% | K: 50%
Sugardating.dk

Aldersgrænse: 18+

Antal medlemmer: 10.000+

Om siden: “Hos sugardating.dk kan du møde alle former for sugardaters, lige fra sugarbabies og sugarmamas til sugardaddies og boytoys. Oprettelsen er...” Læs Fuld Anmeldelse »

6.3/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 50% | K: 50%

Hvad er sugardating?

Du har måske hørt folk nævne sugardating før, det er nemlig blevet et mere og mere omtalt emne i de seneste år. Kort sagt så er det en form for dating, hvor en sugardaddy eller sugarmama tager sig økonomisk af en sugarbabe eller boytoy til gengæld for seksuelle ydelser.

Under normale omstændigheder er sugardaddy eller sugarmommy en ældre og velhavende person, som nyder livet ved at forkæle en yngre person i form af gaver og økonomisk hjælp.

Sugarbabe eller boytoy betaler så igen i form af kærlighed og eller seksuelle ydelser.

Aldersforskellen mellem de to parter der sugardater er typisk ret høj. Man ser faktisk ofte at en sugardaddy eller mama er mere end 25 år ældre end personen, som de dater.

Hvad betyder sugarbabe og sugardaddy?

En sugarbabe er en yngre kvinde, der har indgået et forhold med en sugardaddy. Sugarbaben modtager så gaver og økonomisk hjælp fra sugardaddyen til gengæld for sex og kærlighed til sin sugardaddy.

Man ser oftest at manden er den ældste i forholdet, men der er også massere af eksempler på ældre kvinder der forkæler yngre mænd økonomisk som deres boytoy.

Er sugardating prostitution?

Sugardating er blevet mere og mere velkendt af den brede befolkning i de seneste år, for medierne har virkelig været over emnet som høge. Der er en masse dokumentarer og tv-udsendelser med fokus på netop sugar dating.

Der har blandt andet været programmer der følger sugarbabes gennem tykt og tyndt, og giver et indblik i deres verden. For eksempel kunne man høre en masse historier fra den unge kvinde Sarah, der havde givet sin sugardaddy et blowjob til gengæld for en sofa i gave.

Når man se de programmer, så får man hurtigt en fornemmelse af, at det kan være meget psykisk nedslidende, hvis man ikke har hård hud og han håndtere tingene på en fornuftig måde. Deraf opstod der også debatter om, hvorvidt sugardating kunne anses som prostitution. 

Helt lavpraktisk kan man jo argumentere for, at der jo finder en transaktion sted mellem sugarfaren og sugarbaben, og tilsvarende med sugarmor og boytoy. Der bliver jo givet sex i bytte for en økonomisk gevinst.

Det er dog en gråzone, for rigtigt mange sugardaters har super gode oplevelser med det, og opbygger tætte og dybe forhold med modparten, så det er meget svært at skære det hele over én karm og erklære sugardating for overvejende negativt.

Hvad er konklusionen så?

Det er ikke muligt at give et endegyldigt svar på, om sugardating er prostitution. Vi kan ikke tage stilling til et spørgsmål, der i sidste ende er om et emne der opleves ekstremt forskelligt fra person til person. Sugardating er for komplekst til et så simpelt svar.

Der er mange interessante artikler om emnet, her er nogle udpluk med forskellige argumenter fra blandt andet Politiken:

Sugardating kan være mange forskellige ting, og der er et hav af måder at gribe en sugardate an på. Mange forestiller sig også, at kun kvinder med en lav social status kaster sig ud i denne form for dating, men det viser sig også at være kvinder fra velstående hjem der bare leder efter spænding, hvilket er lige hvad sugardating kan levere.

I visse tilfælde kan sugardating udvikle sig i en usund retning, og ende med at minde mere om prostitution. Kort sagt, så kan det skride fra at være en glad ordning med bytte af gaver for ydelser, og hen til en direkte handel kun med sex i tankerne, hvor der ikke er en dybere connection mellem de to mennesker.

Hvis handlen er udelukkende at få sex i bytte for penge, så vil der være tale om prostitution, hvorimod hvis der er tale om et oprigtigt forhold, hvor man mødes på en date og begge parter gerne vil have sex med hinanden, så er der ikke tale om prostitution.

Når vi taler om sugardating, så er der en automatisk forståelse fra begge parter om, at forholdet kan udvikle sig til også at have en form for bytteordning ved siden af al hyggen, fordi begge har noget den anden vil have.

Efter en masse interviews af især sugarbabes, står det klart at den væsentlige forskel på ludere og sugarbabes, er at sugarbabes kan sætte en række regler og rammer op, som en prostitueret aldrig ville slippe afsted med. Sugardating er altså lidt mere som et almindeligt forhold, bare hvor aldersforskellen er meget større, og den ældre ligesom tager sig af den yngre rent økonomisk.

Folketingsmedlem Signe Munk har også udtalt sig om emnet og deltaget i debatten om sugardating vs prostitution.

Hun anser sugarbabes som identiske med prostituerede, fordi der er tale om en transaktion, en økonomisk ydelse i bytte for sex.

Hun stiller det meget gammeldags op, og er ikke i stand til at se de finere detaljer ved sugardating. Bliver der byttet penge for sex, så er hendes holdning tydelig.

De fleste sugardatere ser det ikke selv som prostitution. Vi opfordrer alle der overvejer sugardating til at tænke langt og grundigt over det inden opstart. Det kan have psykiske konsekvenser for folk der ikke er klar til sugardating livet.

Se vores andre oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating