Sugardating.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 189 kr. 189 kr.
3 måneder 160,65 kr. 507,45 kr.
6 måneder 141,75 kr. 850,50 kr.
12 måneder 94,50 kr. 1134 kr.

Hos sugardating.dk kan du møde alle former for sugardaters, lige fra sugarbabies og sugarmamas til sugardaddies og boytoys. Oprettelsen er hurtigt klaret, hvorefter du vil blive bedt om at vælge hvilket medlemskab du ønsker. Du kan både vælge gratis eller betalt medlemskab, og med den gratis version kan du snuse rundt og få en fornemmelse for om sugardating.dk er siden for dig.

Vi anbefaler er du læser vores anmeldelse til enden før du tager en endelig beslutning om hvorvidt du skal vælge betalt medlemskab hos dem.

Når du starter dit medlemskab hos sugardating.dk skal du først igennem en standard oprettelsesprocess, brugernavn, email, kode og alt det sædvanlige. Derefter bliver du bedt om at lave en mere uddybende beskrivelse af dig selv, blandt andet hvor du er fra og hvad dine ønsker og forhåbninger er for sugardating.dk.

Skidt brugervenlighed hos sugardating.dk

Oprettelsen er som sagt piece of cake, men desværre kan det samme ikke siges om brugeroplevelsen når først man er oprettet. Den er ret svær at navigere rundt på, og somme tider af en eller anden underlig grund bliver man logget af. Det kan derudover være lidt svært af finde andre brugere, for deres søgefunktionalitet er nærmest ikke-eksisterende hos sugardating.dk, hvilket er super underligt da det normalt er standard på enhver datingside.

I stedet har skaberne valgt at gå en anden vej, hvor man primært ser andre profiler ved at få præsenteret mulige matches, men den funktion er bare ret dårlig fordi så mange profiler ikke har noget billede, så man ser en masse forslag uden indhold. Vi kan nok alle blive enige om, at billedet er yderst vigtigt når man sugardater.

Sjove funktioner har de da

Manglen på de basale funktioner kan man på en måde leve med, når man oplever deres andre sjove tiltag. F.eks. har de noget de kalder for ‘Sugarshop’, hvor man kan købe gaver til andre brugere, genialt. Det passer perfekt ind i sugardating konceptet, der jo i grove træk handler om materiel forkælelse og nydelse. Derudover kan man faktisk også starte sin egen lille blog fra sin profil, men den funktionalitet er der lidt delte meninger om, da det for nogen kan virke lidt overflødigt at have på en datingside.

For mange falske og tomme profiler

Slår man sugardating.dk op på trustpilot, så vil man opdage brok over et stort antal falske profiler. Derudover er mange profiler ret tomme at se på, de mangler billeder og beskrivelse. 

Sugardating.dk kan ikke anbefales, men her er nogle alternativer

Overordnet set kan vi ikke rigtigt anbefale sugardating.dk, på trods af deres sjove funktioner så kan man ikke abstrahere fra manglen af basale funktioner, såsom en ordentlig søgefunktionalitet. Det betyder bestemt ikke at du skal droppe idéen om sugardating, det er bare vores klare overbevisning, at der er en del bedre muligheder derude. Vi anbefaler derfor de andre sugardating-sider vi har anmeldt.

Konklusion af sugardating.dk anmeldelse

Vi er ikke begejstrede for sugardating.dk. Brugerfladen mangler en masse helt basale funktioner, som man normalt forventer på enhver sugardating-side. Vores konklusion er derfor at du bør prøve sugardating på en anden side end sugardating.dk

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top