Sugardaters.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Uge I alt
4 uger 89 kr. 356 kr.
12 uger 79 kr. 948 kr.
25 uger 59 kr. 1475 kr.

Sugardaters.dk blev skabt helt tilbage i 2013, men ligner umiddelbart noget af lidt ældre dato, men det er ligegyldigt hvis den fungerer som den skal.

SugarDaters ypperste formål er selvfølgelig at bringe ligesindede mennesker sammen og give dem en god sugardating oplevelse. Sugardaters.dk startede i Danmark men har siden spredt sig til mange andre lande, så de må have haft vind i sejlene.

Let og gratis oprettelse hos sugardaters.dk

Det er heldigvis nemt at oprette sig hos SugarDaters, og i løbet af oprettelsesprocessen skal du vælge hvilken form for sugardater du er: Sugarbaby, sugardaddy, boytoy, eller sugarmama. Derudover skal du kun vælge et brugernavn, og din email og kode, og andre småting som alder.

Din profil vil straks være klar efter du har udfyldt disse felter. Så det eneste du mangler er at trykke opret profil, og godkende anmodningen som Sugardaters.dk sender til din mail, og så er du klar til at gå i kamp.

Overskuelig og skrabet hjemmeside

Sugardaters er ikke en fantastisk hjemmeside rent designmæssigt, og de har skåret en masse unødige funktioner fra, så der kun er det bedste og vigtigste tilbage. Det gør siden ekstremt overskuelig og let at gå til, hvilket er godt især for mennesker der ikke er teknisk begavede.

Nogle mener at folkene bag sugardaters.dk har været lige en kende for nærige med funktionerne. Disse sugardaters vil mene at hjemmesiden er kedelig og mangelfuld, mens andre vil være glade for at kun det mest nødvendige er tilgængeligt på siden. Du må bare ikke glemme, at kontakten mellem mennesker er det vigtigste.

Så her er en opsummering af de samlede funktioner: Du kan søge efter andres profiler, skrive til dem, og ændre på din egen profil.

Sugardaters har ved første øje fald et stort antal medlemmer, men desværre tyder det på at mange profiler ikke rigtigt er aktive eller i hvert fald ikke har været online i et stykke tid.

Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om sugardaters popularitet, den er en af de absolut største i Danmark. På trods af dårlige anmeldelser på trustpilot, så kan vi godt konkludere at man nemt kan finde sin partner her.

Konklusion af sugardaters.dk

Alt er simpelt hos Sugardaters, så du hurtigt kan få en god sugardating oplevelse, der er kun lige den mængde funktioner der er behov for, intet unødigt fyld.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top