Single.dk Anmeldelse (2022) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
4 måneder Først måned 29 kr.
Herefter 199 kr.
626 kr.

Single.dk er en af de ældste danske datingsider på markedet. Den blev oprettet i 1999 og grundet en stor indsats fra deres markedsførings-team er den i dag en af den mest populære.

Siden er pæn og meget nem at navigere rundt på, så det kræver ikke det store tekniske snilde at komme i mål. Man får hurtigt fornemmelsen af, at siden er meget populær, for der er et kæmpe udvalg og en masse aktivitet, og man opdager hurtigt at siden kan bruges af alle aldersgrupper og typer. Single.dk er kendt for at bringe par sammen.

Rammen er derfor sat godt op til at finde kærligheden på single.dk!

singledk-300x171-1

Hvis vi har pirret din interesse, så har vi en god nyhed: Det er gratis at oprette en profil hos single.dk!

Uden betaling kan man frit få lov til at snuse rundt på deres hjemmeside, og man behøver først betale når man er klar til at kontakte andre medlemmer, så man kan derfor tage sig god tid til at bygge en flot profil inden man skal have pungen op af lommen.

Single.dk’s matchalgoritme er udviklet til at komme med kloge anbefalinger omkring mulige partner. Det er der efterhånden mange datingsider der har, men vi mener at deres er helt i særklasse, da alle forslag har været relevante i vores tests.

Det fungerer sådan at man svarer på en række spørgsmål, der er faktisk helt op til 120 at svare på. Jo flere man besvarer, jo mere præcise partneranbefalinger vil hjemmesiden kommer med.

På Trustpilot og andre sider får single.dk rivende gode anmeldelser fra glade brugere, der både er tilfredse med platformen og funktionaliteten, og som måske endda også har fundet deres livspartner hos dem. Single.dk er ikke den billigste datingplatform, men vi mener bestemt at man får meget for pengene, så det er værd at overveje.

Konklusion af anmeldelsen af Single.dk

Hos single.dk får du tæt på den perfekte dating oplevelse. Siden er virkelig lækker og nem at bruge, aktivitetsniveauet er i top og der er mange sjove funktioner af gøre brug af. Deres algoritme er sublim og vil komme med en masse gode partnerforslag til netop dig og din situation.

Mange finder kærligheden her og det er vi sikker på at du også kan!

Varm anbefaling af Single.dk fra os.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top