Senior.dk Anmeldelse

Senior.dk

8.8

Brugervenlighed

9.5/10

Kønsfordeling

8.5/10

Priser

8.0/10

Seriøsitet

9.0/10

Fordele

  • Brugervenlig hjemmeside
  • Gratis oprettelse
  • Glimrende kundeservice
  • Mange aktive brugere

Ulemper

  • En del inaktive profiler

Mænd 55% | Kvinder 45%

Senior.dk prisliste:

PeriodePris Per MånedI alt
1 måneder125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.

Anmeldelse af Senior.dk

Senior.dk er en online datingplatform for seniorer over 50. Siden er en af de absolut mest besøgte og populære seniordating sites vi har i Danmark, og det kan man bestemt se på aktivitetsniveauet. Siden er udelukkende for folk over 50 år, så du er sikker på kun at møde andre modne mennesker. Hjemmesidens udseende er i topklasse, og den er let at navigere rundt på. Det er faktisk en af de bedst designede datingsider vi har testet her på siden.

seniordk

Enkelt og gratis oprettelse hos senior.dk

Det er meget let at komme i gang på senior.dk, det kræver kun at du går igennem en hurtig og gratis oprettelsesproces. En kort profiltekst og et billede, så er du faktisk i gang allerede. Vi anbefaler som altid at man bruger noget tid og energi på at skabe en flot og tiltrækkende profil, for hvis du vender det på hovedet og selv skal bedømme andres profiler, hvad er så mest spændende: En tom profil uden billeder, eller en profil hvor man kan se at personen er seriøs?

Senior.dk har mange forskellige funktioner, som sørger for at du undgår kedsomhed på siden. Deres chatroom er altid fyldt med liv, og så har de oven i købet et forum, som bliver brugt til alt mellem himmel og jord. En af vores yndlings funktioner er, at man kan oprette begivenheder i virkeligheden som folk kan møde op til og se andre ligesindede seniorer. Senior.dk har i øvrigt en super god søgefunktion, så man let kan indsnævre sin søgning og finde det mest optimale match.

Massere af gode anmeldelser hos Trustpilot

Hvis man slår senior.dk op hos Trustpilot, så vil man opdage en masse begejstrede mennesker med fine anmeldelser til siden. Folk fremhæver god brugervenlighed og kundeservice i verdensklasse. Mange skriver også hvordan de med succes fandt deres nye partner.

Konklusion af senior.dk anmeldelse

Der er ikke mange negative ting at påpege om senior.dk, det er bare seniordating helt som det bør være. Massere af mennesker finder kærligheden her, og det mener vi bestemt også at du kan. Så er du på jagt efter en god datingoplevelse, så har senior.dk vores varmeste anbefaling.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating