Senior dating | Top 4 bedste seniordating-sider for ældre (2021)

Det er ikke altid nemt at være senior og single, hvilken retning skal man kigge for at finde kærligheden? Svaret er seniordating, der specifikt er målrettet til modne mennesker.

Vi har her strikket en samlet oversigt sammen, så du kan finde den seniordatingside der passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan enten trykke på ’Opret Gratis Profil’ eller hvis du vil have en mere dybdegående anmeldelse så tryk på ’Læs Fuld Anmeldelse’. Vi ønsker dig en god jagt på kærligheden!

seniorsmall1-e1610973842922-1 seniordklogo-png-e1610973867778-1

Aldersgrænse: 50+

Antal medlemmer: 119.000+

Om siden: “Senior.dk er en online datingplatform for seniorer over 50. Siden er en af de absolut mest besøgte og populære seniordating sites vi har i Danmark, og…” Læs Fuld Anmeldelse »

8.8/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 55% | K: 45%

40plusdk1-e1610973920883-1 40plusdklogo-e1610973929586-1

Aldersgrænse: 40+

Antal medlemmer: 219.000+

Om siden: “40plus er en datingside for folk midt i deres liv. Der er et minimums alderskrav på 40 år, hvilket også betyder at brugerne på denne datingside er meget…” Læs Fuld Anmeldelse »

8.1/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 49% | K: 51%

50plusmatch1-e1610973948237-1 50plusmatchdk-e1610973955690-1

Aldersgrænse: 50+

Antal medlemmer: 230.000+

Om siden: “50plusmatch er dating for seniors. Kravet er, som navnet antyder, at man skal være mindst år år gammel for at oprette en profil. Siden henvender sig…” Læs Fuld Anmeldelse »

8.1/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 50% | K: 50%

Aldersgrænse: 30+

Antal medlemmer: 100.000+

Om siden: “Nextlove er tiltænkt til mennesker som er fraskilte. Det er en meget glimrende hjemmeside, det er nemlig ikke alle der søger en partner, som allerede har børn…” Læs Fuld Anmeldelse »

7.6/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 45% | K: 55%

Senior dating har aldrig været mere populært

Der er seniordatingsider til flere forskellige aldersgrupper, og den laveste starter ved 40+ år, så derfor bliver man ikke forstyrret af unge mennesker. På denne måde er det nemt at finde ligesindede, der befinder sig på samme punkt i deres liv som dig.

Mange mennesker tænker, at man kan blive for gammel til dating, men det er langt fra sandheden. Man kan date hele livet igennem, uanset hvor mange år man har på bagen, så det er bare om at komme i gang.

Der er over 1.600.000 singler i Danmark, og en markant del af denne gruppe mennesker er seniorer, der ligesom alle de andre søger efter kærligheden. Online dating kan virke skræmmende for den ældre generation, men der er dog alligevel mange der prøver kræfter med det, og det syntes vi er fantastisk!

Man kan nemt tro, at online dating kun er for unge mennesker, men det er som sagt ikke sandheden. Der er ganske vist et overtal af unde mennesker på de fleste datingtjenester, men der findes heldigvis også seniordating sider specifikt lavet til ældre mennesker, hvor der rent faktisk er en aldersgrænse for medlemskab. Derfor man midaldrende og seniorer altså sagtens finde ligesindede via seniordating på internettet.

Mange midaldrende, fraskilte, og seniorer finder kærligheden på seniordating sider, og du vil blive overrasket over hvor ung man kan føle sig, når man kommer i kontakt med ligesindede mennesker på den måde. Sommerfugle i maven, snurrende fornemmelse i fingerspidserne, varme og fugtige hænder. Alle ting, som mange mennesker ikke troede de ville opleve igen, men som bestemt ikke kun hører til ungdommen. På den rette seniordating side vil du genfinde disse fantastiske følelser.

Intet kommer uden en indsats selvfølgelig. Nogle mennesker kan bruge en hel livstid på at fine lykken uden held, men dine chancer for at nå i mål er dramatisk større, hvis du støtter dig op af seniordating. Personen der skal slå benene væk under dig, er et sted derude, det er bare at lede. Hvis du gør en aktiv indsats, ved blandt andet at tilmelde dig på flere forskellige datingsider for seniorer, så skal du nok finde lykken!

Der er mange gode seniordating sider

Der er en række gode muligheder og platforme når det kommer til senior dating. Som du kan se i listen øverst, så har de alle fået en glimrende bedømmelse af os. Det er en stor fordel for dig, at der er mange sider at vælge imellem. Så er chancen nemlig større for, at du finder en platform der fungerer perfekt for dig. Det er altid godt, når man har adskillige muligheder, så er jagten på den rette seniordating side nemmere.

Visse af siderne på listen er til alle aldersgrupper, mens visse af dem er lidt mere specifikt målrettet en bestemt gruppe. F.eks. kræver 40plus.dk en alder på mindst 40 år, så der er noget for både midaldrende og seniorer.

Hvad er en date?

Date er i bund og grund det moderne ord for stævnemøde. Der findes folk der har en ny date nærmest hver eneste uge, mens andre aldrig før har prøvet det. Kun fantasien sætter grænsen for hvad en date kan indeholde. Det kan være alt fra en rolig kop kaffe til noget ekstremt som faldskærmsudspring, pointen er bare at man skal hygge sig med en mulig partner.

Er man typen der elsker dybe samtaler, så kan en kaffe-date være glimrende, men er man bange for pinlig stilhed, så er det måske smartere at finde en aktivitet, hvor man ikke behøver at snakke hele tiden. Som sagt sætter kun fantasien grænsen, så vær kreativ.

Vi ønsker dig selvfølgelig al held og lykke uanset hvordan du vælger at kringle sin seniordating situation!

Hvad er senior dating i grunden?

Som ordet antyder, så er der her tale om dating for folk med en del år på bagen. Det er alle fra pensionister, til midaldrende, til fraskilte der gør sig selv ledige igen. Det er forskellige hvor folk sætter grænsen for ordet ’senior’, men i det her tilfælde betyder det altså bare dating sider, hvor du slipper for at skulle sortere de helt unge mennesker fra.

Så pointen er altså ikke at udpege visse aldersgrupper som gamle mennesker, men derimod at gøre det nemmere for folk over 40 år at finde en ligesindet date. På vores liste over senior dating sider, vil du både se eksempler hvor man skal være mindst 40 eller 50 år for overhoved at kunne oprette en profil, og derved skal du ikke bruge din tid på at finde din egen aldersgruppe når du søger, for ALLE vil nemlig være i din aldersgruppe!

Hvis du er interesseret i seniordatingsiderne på listen, så kan vi også varmt anbefale vores komplette liste over de bedste danske dating sider her.

Er specielt kendetegn ved dating for seniorer er, at man typisk vil møde meget seriøse og erfarne mennesker, og man slipper derved for alle de unge useriøse mennesker, som der oftest er en overflod af på de mere generelle sider. Folk over de 40 år er oftere mere målrettede i deres søgen, så man finder nemt et match.

Senior dating for folk over 50

Det er aldrig for sent at springe ud i dit første online datingeventyr. Fænomenet er bestemt ikke forbeholdt unge mennesker, som vi også skrev længere oppe på siden.

Ny data viser at seniorer dater på internettet som aldrig før, det er blevet meget populært i takt med at den ældre generation er begyndt at blive mere ferm med nutidens teknologi. Hvis du vil have et overblik over de forskellige seniordating sider, så rul tilbage til toppen og besøg de forskellige sider.

Hvad er vejen til succes med seniordating?

Det er vigtigt når du dykker ned i seniordating, er du er åben og ærlig over for potentielle partnere. Være åben over for at møde nye mennesker, lyt interesseret til det de siger, smil en masse og være engageret. Det er en stor fordel, hvis du selv kan være lidt opsøgende, så vær ikke bange for at kontakte en masse andre brugere på siden. Alle er jo på datingsiden af samme grund som dig, så det er bare om at kaste sig ud i det.

Derudover er det vigtigt at bruge noget energi på at lave en flot og indbydende profil. Et godt og opdateret profilbillede, en god beskrivelse af dig som person, dit arbejde, dine hobbyer, hvor du er i livet osv. Fremhæv dine gode kvaliteter og hvad der gør dig glad!

Se vores andre oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top