Sådan slår du op med din kæreste – Tjek Dating Sider

At slå op kan være vanskeligt – der kommer man simpelthen ikke uden om. De fleste mennesker ønsker ikke at blive dumpet eller dumpe andre, men det kan være nødvendigt, når forholdet er løbet tør for gnister.

Ingen har mestret den bedste måde at afslutte et forhold – vi kunne sandsynligvis alle lave forbedringer. I dag præsenterer vi dig for otte tip til at gøre situationen lettere.

1. Vær ærlig, åben og direkte

Der er en grund til, at folk siger “Ærlighed er den bedste politik.” Det er det bare. Især når et forhold skal afsluttes. Ærlighed den bedste måde at opnå minimal smerte og drama, når man afslutter et forhold. Det er måske ikke let at se nogen i øjnene og fortælle den ubehagelige sandhed, men det er bedre på den måde.

At være ærlig kan føles smertefuldt og ubehageligt i øjeblikket, men det er meget venligere på lang sigt. Hvis du er moden nok til at have et seksuelt og følelsesmæssigt forhold, er du moden nok til at afslutte forholdet ordentligt. At slå op er som at rive et plaster af. Det kan gøre ondt i øjeblikket, men så er det slut og færdigt, og du kan begynde at helbrede.

Vis respekt for personen ved at være ærlig og åben om dine grunde og tilbyd direkte feedback. Selvfølgelig behøver du ikke gå amok og lyde ondskabsfuld.

2. Bevar en positiv tone

Nogle gange kan man risikere at opbrudet havner i personlige angreb. Selvom den anden person er grim, skal du ikke gøre det til en kamp. Sådan ender folk med at brænde hinandens ejendele, så gå ikke den vej.

Siden i var et par, nød i sandsynligvis noget ved hinanden på et eller andet tidspunkt. Fokuser på det. Husk de gode tider, de gode minder.

Prøv at lave en kompliment sandwich. Sig først noget godt, så sig din bekymring, og slut derefter med noget positivt igen. Det fungerer således: ”Julie, jeg har virkelig nydt de sidste seks måneder sammen med dig. Men lige nu føler jeg, at jeg har brug for at gå i en anden retning. Du er en fantastisk person, og jeg ønsker intet andet end det bedste for dig. ”

3. Hold fast i målet og vær stærk

Nogle forhold slutter gensidigt, men de fleste gør ikke. Din kæreste vil sandsynligvis blive lidt knust over beskeden.

Overraskelser kan få sindet til at hoppe rundt uregelmæssigt. Hun kan muligvis modstå bruddet ved først at tage fat i gamle minder eller forsøge at holde fast i dig med fysisk kontakt eller følelsesmæssige argumenter. Bliv på rette spor og afslut hvad du startede.

Læs også: sexdating kan pirre fantasien uden forpligtelser.

4. Øv og gentag hvad du vil sige

Jo mere forberedt du er, jo glattere går det. Dette råd fungerer for alle aldre. Vi råder unge romantikere til at tænke deres beslutning godt igennem, så de er klar over, hvorfor det er nødvendigt, før de handler.

Når du bryder op med nogen, skal du være klar til at forklare dine grunde og besvare hendes spørgsmål. Du ender tingene med en grund, så sørg for at kommunikere det godt igennem. Vær konkret og præcis, uden at tage for lang tid: ”Julie, vi har kæmpet for meget, og det er ikke sundt. Jeg tror, ​​vi er nødt til at slå op. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er ikke interesseret i at arbejde på det – jeg vil bare gerne videre. ”

Sig det højt til dig selv på forhånd. Væn din mund til at sige ordene fysisk. Prøv også at tænke over, hvad deres reaktioner / argumenter vil være, og forbered svarene på dem.

5. Forlad dem bedre end du fandt dem

Dette kan være vanskeligt. Men hvis den anden person er åben og behagelig, kan dine støttende bemærkninger hjælpe dem med at vokse.

Under et opbrud bør du lægge vægt på, at imødekomme personens behov såvel som dine egne, så hele oplevelsen er en gensidig fordel.

Alt, hvad vi gør eller siger eller ser i livet, bidrager til hvem vi er som mennesker. Lad enden på et forhold være en mulighed for at lære og reflektere. Hvis det lykkes dig at afslutte et forhold på en positiv tone, vil disse minder for altid være glade.

6. Ghost hende ikke (forsvinde uden at sige noget)

Du kan blive fristet til bare at smutte uden at sige noget, men det kan efterlade langvarige følelsesmæssige ar – det er umodent. Du er bedre end det.

Mænd har det generelt sværere med følelser. Uanset om det er hjernens kemi, hvordan vi bliver opdraget eller simpel uerfarenhed, er det faktum, at nogle mænds instinkter er at undgå følelser.

Så en almindelig, let og ganske vist frygtelig måde, at fyre slår op med piger, er at “ghost dem.” Det betyder at ophøre med al kommunikation pludseligt og permanent. Alt er fint den ene dag, dagen efter er al kontakt væk.

En undersøgelse af 120 kvinder og 65 mænd viste, at begge køn kan finde på at ghoste.
Dette gøres i håb om, at den anden bare fatter hintet og lader dig være i fred. Det sparer dig for at håndtere det.

Selvom det kan virke lettere, er undgåelse på denne måde en mere sårende metode. Det øger angst, giver ikke en ordentlig afslutning, og er bare fejt.

Læs også: Topliste over de bedste datingsider på internettet.

7. Læg ikke problemet hos modparten

For at undgå at være den, der rent faktisk afslutter et forhold, provokerer mænd mange gange kvinden til at slå op med dem. Dette er meget ondskabsfuldt, svagt og barnligt. En nylig undersøgelse identificerede 7 måder, hvorpå folk slår op med hinanden, og 6 af dem er ikke særlig pæne.

Selvom du føler dig berettiget til at slå op på denne måde, så skal du genoverveje dine muligheder, så du kan komme godt ud af forholdet i stedet. At bevidst forsøge at såre et andet menneske aldrig ender godt. År senere sidder du fast med skyld og skam.

8. Undgå manipulerende eller indirekte taktik

Du kan ikke vinde, når det kommer til at slå op. I er begge ved at miste en personlig forbindelse med nogen, som i engang var interesseret i, så i bør behandle det med respekt.

Manipulation og fejlkommunikation er dårlige måder at slå op, fordi det kun forårsager mere smerte. Manipuler ikke situationen eller hendes følelser. Det er en umoden måde at håndtere et brud på, og det vil sandsynligvis irritere hende.

Du må heller ikke slå op via tekst. Tekstbrud er fornærmende og respektløst. Alt udover en privat, personlig samtale er den forkerte vej at gå. Pointen er ikke at ydmyge hende, undgå hende eller endda skåne hendes følelser – Gør det kort, præcist, og med respekt.

Konklusion

Dybest set er det bedste svar på ethvert problem i et forhold kommunikation på forhånd. Ja, ærlighed kan svie, men løgne og undgåelse skærer altid dybere. Folk ønsker afslutning, selvom det ikke er, hvad de håbede at høre.

Vær ikke en kujon, der fortsætter med at forårsage s,erte ved at undgå problemet. Konfronter problemet frontalt med klarhed og forståelse. På den måde kan i begge komme videre. Alle vil helbrede hurtigere.

Scroll to Top