RichMeetBeautiful.com Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 399 kr. 399 kr.
3 måneder 299 kr. 897 kr.
6 måneder 199 kr. 1194 kr.

Rich Meet Beautiful er en populær sugardating-side for folk over 18 der ønsker kontakt med enten rige sugardads eller sugarmamas, eller omvendt en rig person der søger selskab fra en ung og sexglad person. Andre kalder sugardating for millionærdating, fordi det ofte er en rig person der forkæler en anden.

Rich Meet Beautiful er klart en af de mest brugervenlige sugardating-sider vi har adgang til i Danmark. Pænt layout, god navigation og er glimrende match system. Det er let at sætte sig ind i det hele, så du hurtigt kan finde din kommende sugardate.

Nem og gratis oprettelse hos richmeetbeautiful.com

Tror du at Rich Meet Beautiful er noget for dig? Du kan ganske hurtigt finde ud af det, ved at oprette en gratis profil hos dem. Så kan du sætte dig lidt ind i tingene, før du springer ud i et betalt medlemskab. Det er op til dig selv hvor meget info du vil putte i din profil, men du skal bare vide at du ikke kan se billeder i andres profiler, før du selv har tilføjet et profilbillede. Men det gør ikke så meget, for det er jo generelt svært at have succes med dating på internettet, hvis man ikke engang er seriøst nok til at uploade et billede.

Massere af sugarbabes

Richmeetbeautiful.com er primært markedsført mod rige og modne mænd, som gerne vil sættes sammen med unge smukke kvinder. Sugardating kan dog sagtens vendes rundt, så det er kvinden der er den ældre og rige part af forholdet. Det er dog klart nemmest at være den rige mand på denne hjemmeside, for der er eftersigende ifølge rich meet beautiful i gennemsnit 4 sugarbabes per sugardaddy, så det er nemt at ramme plet.

Glimrende søgefunktion

Hos Rich Meet Beautiful er det ganske nemt at søge igennem alle profiler, for deres søgefunktionalitet er ganske velskabt. Der er en masse gode søgekriterier at benytte, såsom højde, vægt, lønniveau, baggrund, religion og meget mere. Så du kan på den måde hurtigt finpudse dine søgninger og finde den optimale sugarbare eller sugardaddy.

Pas på med potentielle falske profiler.

Verden ville være et bedre sted, hvis et hav af danske datingsider ikke var propfyldt med falske profiler. Det er træls, og spænder ben for dem der tager det seriøst. Heller ikke hos Rich Meet Beautiful er de helt fritaget for dette problem, men det er desværre en hyppig tendens især på sugardatingsider. De falske profiler har til formål at skabe en illusion om sprudlende liv på siden, så endnu flere kan lokkes ind som betalende kunder. Det er selvfølgelig en praksis vi tager stærk afstand fra, det er uærligt og er bestemt ingen hjælp for dem der ender med at oprette sig. Når det så er sagt, så er det heldigvis ikke super slemt hos Rich Meet Beautiful.

Konklusion på Rich Meet Beautiful anmeldelsen

Dette er uden tvivl den sugardating-side i Danmark der er skruet bedst sammen. Hjemmesiden er simpel og overskuelig, og det kæmpe antal brugere over hele verden betyder at du har enorme chancer for at nå i mål med at finde en sugardaddy eller sugarbabe. Der er flere sugarbabes end sugardaddies, så er du en rig ældre herre så har du fordelingen på din side. Der er selvfølgelig også plads til den omvendte sammensætning, hvis du er en rig kvinde der leder efter en ung mand.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top