PartnerMedNiveau.dk Anmeldelse (2022) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måneder 699 kr. 699 kr.
3 måneder 399 kr. 1197 kr.
6 måneder 309 kr. 1854 kr.

Partner Med Niveau er en såkaldt elitedating-side, der fungerer ved at størstedelen af brugerne er akademikere og/eller successfulde. Folkene bag hjemmesiden har opfundet nogle smarte match systemer, så man er større chance for at havne sammen med folk, der har samme baggrund som en selv.

Det fungerer ved at alle brugere på partner med niveau får en række spørgsmål at svare på, når man opretter sig. Derved kan systemet regne ud hvilke andre profiler, der vil være et godt match.

Det er super smart, men betyder jo så naturligvis også, at det tager ret lang tid at oprette sin profil, så det skal man lige have med i baghovedet. Det er dog en lille pris at betale for så komplekst og godt udviklet et system.

Du skal væbne dig med tålmodighed

Dating hos Partner Med Niveau tages dybt seriøst. Hvis du opretter en profil hos dem, så kan du være sikker på at andre brugere også er dybt seriøse omkring at finde et forhold med en ligeværdig som dig. Mange andre datingsider er plaget af folk der opretter profiler men aldrig bruger dem til noget.

Som sagt så kræver oprettelsen hos Partner Med Niveau, at man udfylder et yderst omfattende spørgeskema. Det kan godt være lidt udmattende at kæmpe sig igennem det, men det er det hele værd i sidste ende. Det er meget relevante spørgsmål, og det gør derved livet lettere for dig efterfølgende.

Vi anbefaler på det kraftigste at du derfor tager spørgeskemaet dybt alvorligt, så Partner Med Niveau kan skabe de bedste omstændigheder for dine kommende matches.

Glimrende app og hjemmeside

Hos Partner Med Niveau kan du både bruge deres app og deres hjemmeside, så det kan også lade sig gøre at finde en partner direkte fra din smartphone. Partner Med Niveaus dejlige app er nemlig ganske gratis og fungerer helt kanon.

Hvad syntes brugerne om Partner Med Niveau?

På overfladen kan man godt blive lidt i tvivl, når man f.eks slår Partner Med Niveau op på hjemmesider som Turstpilot, hvor der er en række utilfredse brugere. De fleste klager kommer for fra folk, der føler at de modtager reklamer fra partnermedniveau.dk, selvom de ikke har oprettet sig som bruger på siden. Partner Med Niveau afviser dog blankt disse anklager, og mener derimod at der er tale om scam mails. I så fald er det selvfølgelig ikke deres egen skyld.

Kvalitet og pris hænger sammen hos Partner Med Niveau

På trods af de relativt høje takster hos Partner Med Niveau, så er vi simpelthen nødt til at sige at kvalitet og pris hænger sammen her. Man får super meget for pengene, mere end hos mange andre hjemmesider med høje priser. De høje priser kan i sig selv være en måde at filtrere useriøse mennesker fra ved døren, så det er en bonus i sig selv ved Partner Med Niveau.

Du får en enormt lækker hjemmeside, et glimrende app, begge dele yderst brugervenlige og lette at gå til.

Konklusion på Partner Med Niveau anmeldelse

Alt i alt en yderst god elitedatingside. Alt er moderne og fungerer godt, der er massere af smarte funktioner og gode muligheder for at finde en højt uddannet partner. Partner Med Niveau er klar til at gå hele vejen med dig!

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top