Nextlove.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
3 måneder 249 kr. 747 kr.
6 måneder 189 kr. 1134 kr.
12 måneder 129 kr. 1548 kr.

Nextlove er tiltænkt til mennesker som er fraskilte. Det er en meget glimrende hjemmeside, det er nemlig ikke alle der søger en partner, som allerede har børn. Det betyder at folk i den situation nemt kan finde andre i samme situation. På Nextlove kan man derfor finde ligesindede hurtigt og enkelt.

På den måde undgår man at bruge et hav af tid på datingsider, som er fyldt med folk der søger noget andet.

Det er meget let at oprette en profil på Nextlove, så man skal virkelig være teknisk hæmmet hvis man ikke kan få det til at fungere. Det eneste man skal indtaste under oprettelsen, er hvad man søger og hvad ens status er.

Der er enkelte tilfælde med brugere der søger en affære, men Nextlove er primært målrettet skilsmisseforældre og singleforældre, der er på jagt efter den næste kærlighed.

Let overskuelig hjemmeside

Brugerfladen er simpel og let at forstå. Det gør det til en leg at søge efter relevante profiler og eventuelle matches. Med en gratis profil hos Nextlove har man faktisk adgang til mange funktioner, heriblandt deres glimrende søgefunktion.

Det gør det blandt andet nemt at se, om der er nogle mulige partnere i dit område.

Ikke alle datingsider lader folk søge og se profiler med et gratis medlemskab, men det får du altså lov til på Nextlove, så det er et frisk pust. Hvis man finder en profil man gerne vil i kontakt med, så må man så oprette et betalt medlemskab, for at chatte med andre brugere.

Dette, sammen med nextloves fantastiske brugerflade, giver en solid oplevelse når man browser rundt på siden. Det er dog ikke lutter lagkage, så vi må også se på de knap så gode ting.

Dårlige anmeldelser af Nextlove

Mange bruger Trustpilot til at tjekke anmeldelser af forskellige firmaer. Slår man Nextlove op derinde, så vil man se at det ikke ser så positivt ud for dem.

Flere brugere påstår, at Nextlove er fyldt med falske profiler, hvilket kan ødelægge oplevelsen for folk. Desuden brokker mange sig over, at det kan være svært at afmelde et medlemskab hos dem.

Konklusion af anmeldelse af Nextlove

Nextlove.com er en virkelig flot side, der er yderst brugervenlig. Rammerne er sat for en glimrende oplevelse, og dine chancer for at finde en partner er bestemt store. Husk dog at overveje alle de negative ting folk siger om siden, inden du bare springer hovedkulds ind i et betalt medlemskab.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top