Mitdating.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 59 kr. 59 kr.

Hold på hat og briller, for Mit Dating er en af de eneste datingsider herhjemme, hvor du kan benytte alle funktioner på siden helt gratis. Du kan sende og modtage beskeder fra andre brugere, søge og læse andres profiler, alt ganske gratis.

Der er også et premium medlemskab her, det er dog ikke strengt nødvendigt for at nå i mål, men kan gøre sin søgen på en kæreste nemmere. Så det er klart Mit Dating’s største fordel, at man får lov til at gøre så meget, uden at skulle betale først. Det skal dog siges at du ikke kan forvente højt niveau af funktionalitet som hos giganterne som dating.dk.

Sjov og velkendt swipe-funktion

En af verdens mest populære datingapps hedder Tinder, og de har en swipe-funktion som mange er enormt glade for. Hos Mit Dating har de en tilsvarende funktion, hvor du bliver vist billeder af et muligt match, hvorefter du så skal swipe enten til højre eller til venstre, alt efter om du er interesseret eller ej. Det kan virke lidt overfladisk, men det er faktisk enormt sjovt at sidde med, og husk på at alle der bruger det godt er klar over, at det er sjov der er i fokus.

Spørgeskema der gør livet nemmere

Når du opretter din profil kan du vælge at svare på 48 spørgsmål om dig selv, hvilket lader Mit Dating kommer med enormt præcise forslag til matches, og det bliver endda vist med en fin graf hvor godt dig og dit mulige match passer sammen. Det gør det nemt sådan ved et hurtigt øje fald at beslutte, hvor godt man passer sammen.

Stort set gratis hos Mit Dating

Hos mitdating.dk er man som sagt gået lidt i anden retning end andre datingsider. I stedet for at konkurrere med giganterne, så har de bare valgt at åbne sluserne og lade folk komme ind i varmen ganske gratis. Det betyder dog ikke at et betalt medlemskab er spild af penge, for du kan sætte skub i det hele og opnå succes hurtigere, hvis du vælger at sende Mit Dating lidt penge for et betalt medlemskab. Som premium medlem hos mitdating.dk vil din profil være mere synlig for andre brugere, så nettet så at sige bliver større og kan fange flere fisk.

Konklusion på anmeldelse af mitdating.dk

Prisen er meget fair for betalt medlemskab hos Mit Dating. Det er en meget fin datingside, men vi vil mene at du har større chancer for at nå i mål på andre datingsider, hvor der er flere brugere.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top