Match.com Anmeldelse (2022) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måneder 299 kr. 299 kr.
3 måneder 149 kr. 447 kr.
6 måneder 79 kr. 474 kr.

Match.com er nok et navn de fleste har hørt før, for de har virkelig markedsført og brandet sig selv godt henover årene. Mottoet hos match.com har gnavet sig fast i de flestes hjerne: Det hele starter med et klik. Match er på mange måder en super flot datingside, som er overskuelig, flot, og med et hav af gode funktioner. Match.com er ikke kun en dansk side, den er faktisk ret populær i adskillige lande, så man har mulighed for at skrive med singler uden for landets grænser.

Let og gratis oprettelse hos match.com

Din profil på match.com kan oprettes ganske gratis, så man kan danne sig et overblik over sidens indhold. Når det kommer til dating, så får man dog først noget ud af siden når man har oprettet et betalt abonnement, for der er nogle vigtige funktioner såsom at skrive til andre brugere, som er låst bag en betalingsmur. Oprettelsen tager noget tid, og vi anbefaler at du giver dig super god tid for at give deres systemer de mest optimale forhold for at finde et match til dig.

Et hav af brugere i hele verden

Match.com er enorm i hele verden, så hvis man rejser meget vil man opdage at der er matches stort set overalt. Kommer man dog sjældent hjemmefra, så er der nok andre datingsider der er mere optimale for dig. Der er nemlig ikke super mange danske brugere på match.com, så sommetider kan man føle at der ikke rigtigt dukker nogle matches op.

Gode features

De har en funktion på match.com de kalder for shuffle, der minder meget om Tinders swipe funktion. Det er sjovt at sidde med, og der kan hurtigt ryge et par timer ud af vinduet, fordi man hygger sig med at svare ja og nej til andre brugere. Med et premium abonnement kan man endda se hvem der har tilføjet en som favorit. Match.com opretter og afholder også events med forskellige temaer, sådan events kun for singler, kun for ældre osv.

I krig mod falske profiler

Match.com kræver at man tilføjer et profilbillede, i modsætning til mange andre datingsider hvor det kun er anbefalet. Alle billeder bliver godkendt af kundeservice, så det giver et ekstra lag af seriøsitet, hvilket vi er store fans af.

Utilfredse brugere

Kigger man på Trustpilot, så er der mange brugere der er utilfredse med deres oplevelse hos match.com, og umiddelbart ligner det ikke at match gør noget for at imødekomme de utilfredse beskeder.

Konklusion af match.com anmeldelse

Match.com er et datingsite med en meget lækker brugeroplevelse, der er mange features tilgængelige og man kan bestemt finde kærligheden her, men der er desværre en masse dårlige anmeldelser omkring deres kundeservice, som vi ikke kan se bort fra. Match.com er international og er derfor glimrende, hvis du leder efter en partner uden for Danmark.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top