Hvorfor vil min kæreste ikke have sex med mig? – Tjek Dating Sider

Mit gæt er, at hvis du læser denne artikel, så får du sandsynligvis ikke meget fra din kæreste. Langt borte er de dage, hvor i ikke kunne holde hænderne væk fra hinanden. Dengang hvor sex, betød meget mere end bare at få en god nats søvn.

Sidder du der og spekulerer på, hvad der skete med de varme og dampende hede nætter? Forsøger du at finde ud af, hvordan i to kom til dette punkt? Måske vil du gerne have tingene tilbage på sporet?

Lad os blive enige om, at hvis du er i et forhold, hvor din partner ikke er kærlig (altså ikke viser noget tegn på ønsket om seksuel kontakt med dig), kan det føles forfærdeligt.

Det kan være særligt smertefuldt, hvis du indleder sex og bliver afvist. Dette kan skade dig psykisk og skabe usikkerhed, smerte, vrede og i værste fald få dig til at stille spørgsmålstegn ved alle mulige punkter i jeres forhold.

Så hårdt som dette kan være, er det desværre ikke så ualmindeligt, at en partner i et forhold trækker sig tilbage fra seksuel intimitet. Hvis det er sket for dig, så skal du fortsætte med at læse, så du bedre kan forstå hvorfor det sker, og hvad du kan gøre ved det.

1. Der er noget galt i forholdet

At være kærlig og nærværende kan være ret vanskelig, hvis den anden person har negative følelser eller tanker om dig. Stil dig selv følgende spørgsmål:

“Har vi skændtes mere end normalt for nyligt?”
“Har vi haft mulighed for at tilbringe tid sammen?”

Hvis du svarede nej på det ene eller begge af disse spørgsmål, kan dette muligvis forklare, at hun føler sig følelsesmæssigt afbrudt fra dig, og at hun er bitter over dit fravær eller mulig forsømmelse af jeres forhold.

Hun kunne kommunikere (måske på en lidt passiv-aggressiv måde), at hun er ked af det over noget som du gør eller ikke gør, og derfor vil hun ikke give dig den fysiske kontakt du ønsker.

Hvis dette er tilfældet, kan du bede hende om at åbne op og prøve at finde ud af, om der er noget i kan gøre for at løse det. Måske bruger du for meget tid på arbejde eller med venner i stedet for sammen med hende. Det kan være en million ting, men du ved ikke nøjagtigt, hvad det er, før du spørger hende hvad der foregår.

2. Du kan have dårlige hygiejnevaner

Selvom det kan lyde overfladisk at sige, så lad os være ærlige: De fleste mennesker vil være gerne være tiltrækkende og føle sig ønsket af deres partner og vil også have, at deres partner tænder på dem.

Vi ønsker at blive tændt af vores partner. Mens en del af dette ønske naturligvis inkluderer de følelsesmæssige aspekter af et forhold og den forbindelse, vi har med hinanden, er sex en fysisk handling, hvor vores personlige hygiejne, såsom ånde, tænder, hår, hud og negle, betyder virkelig meget for den gode oplevelse.

Læs også: Her finder du de bedste sexdating sider på internettet.

Det kan være pinligt at spørge din kæreste, om dine hygiejnevaner slukker hendes gnist og lyst, men det er bedre end ikke at vide det. Det kan være meget svært at ønske at kysse nogen, når de har dårlig ånde. Det kan være svært at forblive i øjeblikket og være lidenskabelig under sex, når der er overvældende kropslugt. Det kan være svært at lade nogen røre dig, når de har snavs under neglene. Det kan være svært at nyde nogen du elsker, når de ikke har vasket håret i en uge.

Måske er din kæreste den type, der ikke vil såre dine følelser, så hun siger ikke noget om din hygiejne. Det kan være pinligt eller svært at bringe op, men ikke at have sex på grund af noget, der kan løses ret let, er direkte tosset.

3. Hun har ikke det godt med sin krop

De fleste kvinder har brug for, at have det godt med deres kroppe for at føle sig sexet. Ellers kan det være svært at være behageligt til stede og have sex. Jeg er sikker på, at du kan forholde dig til det, ikke? Din kæreste føler sig måske usikker på sin krop af en eller anden grund og er for selvbevidst til at have sex med dig.

Læs også: Her finder du de bedste sider til sex chat.

For eksempel, hvis hun er optaget af bekymringer om, hvor ”modbydelig” du anser hende, som nøgen, nu hvor hun måske har taget lidt på, eller hvis hun er bange for at du piller ved hendes maveruller.

Spørg dig selv:

“Har jeg bemærket, om hun faktisk er gået op i vægt for nylig?” “Har hun talt om slankekure eller har hun følt sig utilpas med sin krop for nylig?”

“Har jeg komplimenteret hendes udseende og fortalt hende, at jeg finder hende smuk og attraktiv?”

Scroll to Top