Farmerdating.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 129 kr. 129 kr.
3 måneder 99 kr. 299 kr.

Farmerdating.dk er en glimrende datingside, skabt for folk der bor på landet. Det er derfor et mødested især for landmænd, der søger andre i samme profession til at dele livet med. Der er selvfølgelig også plads til folk fra byerne, der bare søger en partner ude på landet. Der er selvfølgelig tale om en datingside af en lidt anden niche end normalt, da den jo henvender sig til et relativt smalt segment af befolkningen her i Danmark. Det betyder så også at mængden af profiler er ret lav sammenlignet med de større sider som dating.dk osv. Til gengæld er de få brugere der er på siden til gengæld meget seriøse.

Datingside for folk på landet

Hos farmerdating.dk er de helt afslappede og affundede med, at de ikke behøver at konkurrere med de andre gigantiske datingsider. Man har skabt en side, som er laser fokuseret på en bestemt lille målgruppe, og de går i den grad all in for at tilfredsstille på dette punkt. Du kan sagtens oprette en profil hos Farmer Dating, selvom du ikke bor på landet, det er jo ganske fair hvis folk fra byen gerne vil finde en partner som bor på landet.

Hurtig og gratis oprettelse hos Farmer Dating

Du kan lynhurtigt komme i gang med at søge efter din kommende partner hos Farmer Dating. Oprettelsen kræver ikke mere end det sædvanlige. En kode, brugernavn, email og så er du klar. Du bestemmer selv hvor meget du vil dele om dig selv i din profil, men generelt set er det fornuftigt at bruge noget energi på at skabe en fyldig profil. Som gratis bruger kan du frit navigere rundt og kigge på andres profiler, men du kan desværre først tage kontakt med andre brugere når du har et betalt medlemskab. 

Lavt aktivitetsniveau

Da farmer dating jo som sagt er en lille niche side, så er det heller ikke overraskende at brugertallet er lidt lavere end gennemsnittet inden for dating på internettet. Der er bestemt nok mennesker at skrive med derinde, men på en normal aften hos farmer dating var vores oplevelse af mængden af online profiler var ret lille. Det er dog ikke det store problem i vores bog, for folk hos farmerdating.dk er bare super venlige og imødekommende.

Konklusion af farmerdating.dk anmeldelse

Er dit ønske at finde en partner på landet, så er du kommet til det rette sted, så Farmer Dating kan varmt anbefales. Er det dog ikke dit mål at havne uden for storbyerne, så vil vi i stedet henvise til en mere almindelig datingside. Giv det et skud og se hvad du syntes, for det koster jo som sagt ikke noget at oprette en gratis profil og snuse lidt rundt.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top