Endate.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 65 kr. 65 kr.

Endate.dk er en dansk dating side, der lever højt på hvor langt man egentlig kan komme med en ganske gratis profil. Normalt lader datingsider dig kun snuse rundt med en gratis profil, men kræver betaling når man vil bruge deres funktioner. Men hos Endate har de valgt at gå en anden vej, for her kan du nemlig sagtens kontakte andre brugere med en gratis profil, og se billeder, fotoalbums og meget mere.

Oprettelse hos Endate er lynhurtig

Hos Endate.dk tager det ganske få minutter at oprette sin profil. Det kræver kun navn, kode, email, og hvor i landet du er fra, så er du kort efter inde på platformen og klar til at gå på jagt. Når du er inde, så kan du sådan set springe på date vognen med det samme, men vi anbefaler at du laver en grundig profil først, for at være så spændende som mulig for besøgende brugere. Endate er det heldigvis dejligt nemt at bygge en god profil, så vi anbefaler at du går i krig med det først, og så dater efterfølgende. Du vil bliver spurgt om en række forskellige personlige ting, som vil hjælpe systemet med at matche dig bedre med andre brugere. Det er ting som din højde, vægt, hvilket job man har, om man drikker alkohol, og en masse andet.

Hvad kan Endate.dk ellers byde på?

Du kan som sagt redigere i din egen profil, derudover kan man besøge andre brugeres profiler, skrive til andre profiler, og endda se en liste over profiler der er online lige nu og her. Ganske gratis vel og mærke. Der er selvfølgelig også et betalt medlemskab, og herunder kan du se nogle af de premium funktioner om endate har at byde på:

  • Ingen reklamer på siden
  • Du kan se hvilke profiler der har vist interesse for dig
  • Du kan læse og sende flirts
  • Se hvem der har besøgt din profil

Og meget mere!

Er der nogle ulemper?

Endate.dk er som du kan høre en rigtig god datingside, men hvor er den knap så god? Der er nogle småting, som man ikke kan undgå at snakke om. Blandt andet så er brugertallet ret lavt, hvilket betyder et relativt lavt aktivitetsniveau i forhold til de store sider some dating.dk og single.dk. Derudover så er designet af hjemmesiden lidt forældet, men det er en mindre detalje når nu resten fungerer så godt som det gør.

Konklusion af Endate.dk anmeldelse

Endate.dk fortjener stor ros for at lade gratis brugere nyde så mange funktioner uden at kræve betaling, det er et sjældent syn på datingsider og vi sætter stor pris på det. Endate.dk er altså en glimrende platform til din næste datingoplevelse, men nogle gange kan der gå noget tid i mellem man får et match, fordi aktivitetsnivueaet er lidt lavt.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top