Elitedating – Topliste over de bedste sider til elite dating

Her på siden finder du en komplet oversigt over de forskellige danske elitedating sider. Listen bliver løbende opdateret, så du altid har et godt overblik over mulighederne.

Vi anbefaler at du kigger alle de forskellige elitedatingsider igennem, så du kan tage en velovervejet beslutning om hvor du skal tilmelde dig.

Partnermedniveau.dk

Aldersgrænse: 28+

Antal medlemmer: 120.000+

Om siden: “Partner Med Niveau er en såkaldt elitedating-side, der fungerer ved at størstedelen af brugerne er akademikere og/eller successfulde. Folkene bag hjemmesiden har...” Læs Fuld Anmeldelse »

8.4/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 52% | K: 48%
Elitedaters.dk

Aldersgrænse: 18+

Antal medlemmer: 36.000+

Om siden: “Elitedaters er en af de få elitedating-sider vi har i Danmark til veluddannede mennesker, hvor der er krav om en vis seriøsitet. Alle nye profiler bliver...” Læs Fuld Anmeldelse »

7.4/10 ⭐⭐⭐⭐⭐
M: 52% | K: 48%

Hvad er elitedating?

Elitedating er tilegnet for mennesker der har høje forventninger til deres kommende partner. Det kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker, men typisk er disse elitedating-sider for mennesker, der søger andre højtuddannede og ligesindede mennesker fra eliten at flette fingre med.

Det giver meget god mening, for når folk har en lang og fancy uddannelse, så vil man bare ofte helst begå sig med andre på samme niveau så at sige. Forståeligt!

Det kan også have meget at gøre med indkomst, da folk med høje uddannelser jo ofte ligger i den øvre ende af skalaen, og derfor naturligt vil søge andre med lignende ambitioner og indkomst. Folk der er mere dannede og har en højere indtægt kan derfor let beskrives som eliten.

Er elitedatingsider lavet til snobber?

Der findes mange, som tager afstand til elitedating-siderne og finder disse yderst snobbede. Vi vil ikke gøre os til dommere over, hvorvidt diverse datingsider for akademikere er lidt hovskisnovski.

Mange mennesker mener at elitedating-siderne er forbeholdt snobbede typer, da man jo helt fra start af filtrerer et stort segment af befolkningen fra. Vi mener bestemt ikke at det er snobbet, det er jo ikke anderledes end at pensionister udelukkende vil søge efter andre pensionister. Folk må selv bestemme hvilke mennesker og fra hvilken baggrund de søger.

Vi kan bare konstatere, at hvis man leder efter en partner med højt niveau, så er disse sider ganske glimrende til at komme i mål hos. Vi anbefaler derfor stærkt at du giver elitedating et skud!

Hvad koster elitedating-sider?

De fleste elitedating-sider tilbyder gratis oprettelse, så man let kan snuse rundt og få et godt indtryk af siderne. Men som med alle andre datingsider, så skal man regne med at have pungen op lommen, hvis man vil gå hele vejen og have adgang til alle funktionerne.

Vores anbefaling er, at an opretter en gratis profil på alle de siger du ser på listen, og så kan du tage en beslutning om betalt medlemskab ud fra dine oplevelser af de forskellige elite sider. Prisen ligger typisk på et par hundrede kroner om måneden, så det er til at overleve.

Se vores andre oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating