Elitedaters.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måned 299 kr. 299 kr.
3 måneder 195 kr. 585 kr.

Elitedaters er en af de få elitedating-sider vi har i Danmark til veluddannede mennesker, hvor der er krav om en vis seriøsitet. Alle nye profiler bliver gennemgået af personale fra hjemmesiden, så kun dem af høj kvalitet bliver godkendt. De strenge krav er dog gode, for det betyder at alle profiler du støder på er skabt af seriøse mennesker, der også er på udkig efter en begavet partner.

Yderst høje krav til potentielle elitedaters

Ikke alle og enhver opretter bare lige en profil hos Elitedaters. Når du er i gang med oprettelses processen, er det yderst vigtigt at du er bundseriøs omkring hvad du skriver, for det vil som sagt blive gennemgået af en person fra personalet, for at sikre at alting lever op til de krav der er sat op. De kigger blandt andet på følgende:

  • Du skal enten være i gang med, eller have afsluttet en videregående uddannelse
  • Indholdet i din profiltekst skal være originalt og velskrevet
  • Dit profilbillede skal leve på til de krav de fortæller om på siden

Det kan ved første øje fald virke lige lovligt snobbet og elitært, men det er jo hele pointen med siden, at dem der opretter en profil også kan forvente at de andre brugere er dybt seriøse.

Betalt eller gratis medlemskab?

Ligesom næsten alle andre dating sider, får du sjældent meget ud af en gratis profil. Du får dog adgang til de helt basale funktioner, så du kan snuse rundt inden du tager springet med et betalt medlemskab. Vil du skrive til andre medlemmer er der ingen vej udenom, så skal pungen op af lommen, for det er nemlig en betalt funktion.

Fleste medlemmer i storbyer

De fleste videregående uddannelser finder man i større danske byer, og det har den konsekvens at der er langt flere brugere hos Elitedaters.dk der end i yderområderne af Danmark. Faktisk hævder de at 80% af alle brugerne af Eliterdaters bor i eller omkring storbyer. Bor du i en af de større byer, så er der derfor stor chance for at finde et match.

Ret lav brugervenlighed desværre

Mange brugere synes at elitedaters er ret svær at navigere rundt på, så brugervenligheden får desværre ikke topkarakter. Nye brugere brokker sig generelt over hvor besværligt det kan være at oprette en profil, så det må du også lige have med i baghovedet.

Konklusion af Elitedaters.dk anmeldelse

Elitedaters er som navnet indikerer tiltænkt eliten. Seriøse singler med højt uddannelsesniveau, og en hjemmeside som elitedaters.dk med strenge optagelseskrav, så har du en platform med opskriften på succes. Du vil altså her kunne få en datingoplevelse ud over det sædvanlige, så giv den gas. 

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top