Dating.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måneder 179 kr. 179 kr.
3 måneder 129 kr. 387 kr.
6 måneder 99 kr. 594 kr.

Dating.dk er Danmarks absolut største og ældste på markedet. Siden 1998 har den hjulpet ligesindede mennesker sammen, og den har i den grad sørget for at holde sig opdateret og med på moden. Hvad angår brugervenlighed og features, så er det med helt på frontlinjen og det er bare dejligt at se.

Ud over at være en de mest populære og mest anerkendte datingsider i Danmark, så har den også et glimrende ry for at være stedet man kan finde kærligheden på en god og ordentlig måde. Dating.dk er derfor stedet at besøge, nærmest uanset hvad dit mål måtte være.

Du vil næppe falde over andre sider, der har en lige så stor brugerflade som dating.dk, så der er mange mennesker af alle typer.

Gratis oprettelse, nemt og hurtigt

Det er super nemt at oprette en profil hos dating.dk – Det kræver ikke mere end et par klik. Det er meget få oplysninger de kræver for at man kan komme i gang. Derudover så er det ganske gratis, så man kan snuse rundt før pungen skal op af lommen.

Vil man gå hele vejen og aktivt gå efter et nyt forhold, så skal man dog have premium medlemskab for at få adgang til de vigtige funktioner.

Dating.dk er super brugervenlig

Brugerfladen og oplevelsen på siden er helt i top. Den er overskuelig og lige til, hvilket gør at man kan fokusere på at finde en partner med det samme.

Der er blandt andet en lang række filtre i søgefunktionen, så man kan indsnævre feltet på ting som hårfarve, højde, alder og meget mere.

Dating.dk har et genialt system, der automatisk forsøger at matche dig med ligesindede mennesker. Det fungerer sådan at man hver dag svarer på et spørgsmål, og så vil systemet så parre dig med andre der har haft lignende svar.

Som med alle andre sider, så får man flest henvendelser hvis man bygger en grundig profil, men på grund af deres smarte match system nævnt herover, så kan man stadig få mange matches og henvendelser på trods af en knap så grundig profilbeskrivelse.

Oven i hatten, så har dating.dk som noget unikt en mulighed for, at man kan komme med til arrangementer for singler, så man også kan møde ligesindede i den virkelige verden.

Den største datingside i Danmark

Dating.dk havde for nyligt 20 års jubilæum, og det er der ikke mange andre konkurrenter der kan prale med. De har fået opbygget et brand som nærmest alle voksne mennesker har hørt om, og det er i sig selv meget imponerende.

Fordi brugermængden er så kæmpe. så er dine chancer for at finde en kæreste eller anden form for partner altså bare virkelig stor hos dating.dk

Gode anmeldelser af dating.dk af brugerne

På Trustpilot kan man se at dating.dk har fået fantastiske anmeldelser af brugere. Blandt andet bliver især brugerfladen og kunderservicen fremhævet som helt i top. Supporten skulle efter sigende være så god, at problemerne ofte bliver fjernet før man overhoved kan nå at rapporterer om dem.

dating-dk-trustpilot

Super god app til telefonen

Du er ikke tvunget til at sidde foran skærmen i kontoret, for med deres vellavede app til telefonen kan du have hele dating.dk i lommen. Appen er gratis og fungerer skide godt, så det kan varmt anbefales.

En lille opsummering

Dating.dk er den absolut største side vi har i Danmark og vi forstår 100% hvorfor den er så populær. Fra A til Å virker tingene bare som de skal, og man nyderat benytte deres brugerflade.

Der er ikke en masse fluff og ligegyldige ting og funktioner hos dating.dk, alt er brugbart og føles godt at betjene, så din datingoplevelse bliver top notch.

Der er utroligt mange medlemmer, hvilket betyder høj aktivitet og massere af ligesindede mennesker at kontakte.

De får en henrivende bedømmelse på Trustpilot skrevet af brugerne selv, så der er ikke noget at være i tvivl om, dating.dk er det øverste led i fødekæden når det kommer til datingsider.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top