Badoo.com Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
24 timer 20,99 kr.
1 uge 49,99 kr.
1 måned 174,99 kr. 174,99 kr.
3 måneder 138,33 kr. 414,99 kr.
6 måneder 103,16 kr. 619 kr.
Livstid 999 kr.

Badoo blev i første omgang ikke skabt til at være en dating platform. Det var mere tiltænkt som et mødested for folk med fælles interesser, ikke nødvendigvis i jagt på kærligheden. Med tiden har de rykket sig mere over i retning af dating, hvilket man tydeligt mærker nu om dage på siden. Badoo har faktisk også et glimrende app til mobilen, så man kan holde datingeventyret kørende selv når man er på farten. Badoo påstår faktisk at flere brugere benytter appen end hjemmesiden.

Super hurtig oprettelse

Det tager meget kort tid at oprette en bruger hos Badoo, man kan sågar vælge bare at oprette en bruger med få klik via Google eller Facebook. Vi valgte dog at oprette vores bruger med mail, for at få den helt basale oplevelse. Oprettelsen er meget standard, den kræver kode, navn, email, og køn. Derefter klikker man opret profil, og bliver taget videre til en side hvor man skal tilføje et billede. Det er faktisk påkrævet at man tilføjer en række billeder, hvilket kan virke lidt skræmmende, men det er yderst vigtigt for din succes.

Der er jo ingen der syntes, at det er sjovt at besøge en tom profil uden billeder. Bare følg oprettelsen skridt for skridt, så er du lynhurtigt klar til at finde en date hos Badoo.com.

Man får massere af hjælp i starten

Når man første gang hopper online, så får man en glimrende intro til alle Badoo’s basale funktioner, så man hurtigt kan danne sig et overblik. Det er super bekvemt, hvis man ikke er vant til at navigere rundt på datingsider. Ved første øjekast ligner den mange af de andre mere moderne datingsider som Tinder, alt har en plads og det fungerer bare godt.

Glimrende funktioner for alle

Badoo har ikke været i det nytænkende hjørne med deres platform, men der er jo ingen grund til at genopfinde hjulet. De har taget alt det bedste fra datingscenen og sat det sammen i en glimrende pakkeløsning, så du har alle de funktioner du kunne ønske dig. Det virker for andre, så hvorfor ikke for Badoo. Hvis du har prøvet Tinder før, så vil du genkende den smarte swipe-funktion, men hos Badoo bliver den bare kaldt for ‘fuldtræffer’. Det er både underholdende og effektivt, så det kan man hurtigt blive afhængig af at sidde med.

Derudover har badoo.com også en funktion, der lader dig finde andre brugere i nærheden, hvilket er super sjovt at holde øje med, mens man er på farten. Måske kan man finde en partner mens man er på ferie, fordi de tilfældigvis befinder sig samme sted som dig.

Desværre kan man ikke finde en god søgefunktion hos Badoo, som man ellers ville se på mange andre datingsider, hvor man kan filtrere ud fra interesser og egenskaber. Det kan få Badoo til at føles lidt overfladisk, men det synes vi ikke som sådan er et problem, for ligesom hos Tinder, så handler det mest om hurtig sjov.

Ikke lige så populær som Tinder

Det er selvfølgelig ikke helt fair at sammenligne Badoo med den absolut største konkurrent, men det skal da lige nævnes at aktivitetsniveauet er ret lav til sammenligning. Derudover møder man mange inaktive profiler hos Badoo, sikkert fra folk der lige hurtigt skulle snuse rundt og så bare er smuttet igen med det samme.

Konklusion af anmeldelse af Badoo.com

Hos Badoo får du en solid datingoplevelse, men det er dog mest tiltænkt til folk der leder efter hurtigt og uforpligtende sjov, lidt ligesom Tinder. Badoo er derfor ikke idéel til dem, der leder efter en permanent partner, men mere til dem der vil have lidt overfladisk sjov. Det er til gengæld super sjovt at bruge Badoo, så giv det et skud.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top