50plusmatch.dk Anmeldelse

50plusmatch.dk

8.6

Brugervenlighed

9.0/10

Kønsfordeling

9.0/10

Priser

8.5/10

Seriøsitet

8.0/10

Fordele

  • Seriøse brugere
  • Brugervenlig hjemmeside
  • Gratis oprettelse
  • Fantastisk kunderservice

Ulemper

  • Dårlige muligheder for homoseksuelle

Mænd 50% | Kvinder 50%

50plusmatch.dk prisliste:

PeriodePris Per MånedI alt
1 måneder199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.

Anmeldelse af 50plusmatch.dk

50plusmatch er dating for seniors. Kravet er, som navnet antyder, at man skal være mindst år år gammel for at oprette en profil. Siden henvender sig primært til seniorer der leder efter kærligheden, men også til folk der bare gerne vil stifte nye bekendtskaber. 50plusmatch.dk er en glimrende hjemmeside, hvor brugervenligheden bestemt er i top. Den er overskuelig og let at navigere rundt på, så alle kan følge med uanset deres tekniske kunnen.

Selv seniorer som normalt ikke er så teknisk anlagte, har på Trustpilot givet 50plusmatch topkarakter for brugervenlighed, så det er jo meget positivt.

50plusmatch

Seriøse brugere

Folk over 50 år gider sjældent spilde deres tid, og de ved hvad de vil have når de er på jagt efter kærligheden. Det giver et højt niveau af seriøsitet hos 50plusmatch, hvilket er super godt. Du får altså her en datingside der er proppet med ligesindede og seriøst mennesker.

Kundeservice i topklasse

Deres kundeservice er helt i top, de er altid tilgængelige og klar til at hjælpe med et smil, så alle går derfra med en god oplevelse. 50plusmatch er ikke kun en dansk side, så derfor kan man opleve at få fat i en kundeservicemedarbejder fra et andet nordisk land, men det er ikke noget problem for de er også super venlige.

Gratis oprettelse for alle

Hvis man er lidt på vippen omkring hvorvidt 50plusmatch er noget for en eller ej, så kan man heldigvis oprette en profil hos dem ganske gratis. Det er hurtigt klaret, og så kan man bruge lidt tid på at snuse uforstyrret rundt på hjemmesiden og danne sig et overblik. Sjoven starter dog først for alvor når man har købt et betalt medlemskab, for først da får man adgang til de funktioner der skaber kontakt, såsom chatrooms, beskeder til og fra andre profiler osv.

Konklusion på 50plusmatch anmeldelse

50plusmatch.com er en fantastisk datingside for seniorer. Folkene bag siden har tænkt høj brugervenlighed ind i deres design, så selv de allermest teknisk udfordrede kan følge med.

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating