40plus.dk Anmeldelse (2021) – Se priser, fordele og ulemper!

Periode Pris Per Måned I alt
1 måneder 169 kr. 169 kr.
3 måneder 119 kr. 357 kr.
6 måneder 89 kr. 534 kr.

40plus er en datingside for folk midt i deres liv. Der er et minimums alderskrav på 40 år, hvilket også betyder at brugerne på denne datingside er meget seriøst omkring det hele. De aktive brugere er altså derfor ude efter noget seriøst, og er ikke interesserede i at spilde deres tid.

Langt størstedelen af medlemmerne er på udkig efter en kæreste, men der er faktisk også folk der søger efter nye venner og bekendte. Det er derfor ikke nødvendigvis kun kærlighed der er grundlag for at blive medlem.

Siden er brugervenlig og har mange gode funktioner. Den er let at navigere rundt på, og der er mange forskellige værktøjer og søgefunktioner, så det er super nemt at møde ligesindede.

Siden har også et fantastisk forum, som har en enorm høj aktivitet. Herinde bliver der diskuteret alt mellem himmel og jord, og man får virkelig følelsen af at være i et fællesskab.

Desværre er der mange profiler på 40plus uden profilbilleder, og det syntes vi er en skam, da det jo er rart at kunne se hvem man skriver med.

Der er mange brugere der syntes at medlemskabet er ret dyrt, men alt taget i betragtning får man meget for pengene, da det jo er en hel verden af muligheder man træder ind til hos 40plus. Man kan jo heller ikke sætte en pris på kærligheden!

Konklusion af anmeldelse af 40plus

40plus er en glimrende side for folk der er lidt oppe i årene. Man slipper for alle de useriøse unge mennesker, som ofte findes i overflod på de mere generelle datingsider. Langt de fleste brugere er seriøse og på udkig efter kærlighed og venskab. Vi mener derfor der er store chancer for at finde kærligheden her!

Se vores datingside oversigter her:
Datingsider | Elitedating | Seniordating | Sexdating | Sugardating

Scroll to Top